Başkan Ormanoğlu göreve başladı.
Yeniden Refah Partisi Elazığ İl Başkanı Ömer Ateş ve beraberindeki heyet beldemize gelerek bizleri ziyaret etti.
Akçakiraz Meclisi olarak ilk toplantımızı yaptık.
Güzide Beldemiz Akçakiraz’daki lise öğrencilerimize verdiğimiz “Ücretsiz Ulaşım” sözünü 22 Nisan Pazartesi gününden itibaren gerçekleştiriyoruz.
Önceki dönem AK Parti Elazığ İl Başkanı Ramazan Gürgöze’yi güzide beldemiz Akçakiraz’da ağırladık. Nazik ziyaretlerinden dolayı kendilerine teşekkür ediyorum.
Aziz millеtimizin verdiği kurtuluş mücadеlеsinin içindе doğan Türkiye Büyük Millet Meclisi’mizin 104. kuruluş yıl dönümünü ve geleceğimizin teminatı olan çocuklarımızın 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramını gönülden kutluyorum.
Araştırmacı Yazar Hasan Ergüven ve Murat Aydın’ı güzide beldemiz Akçakiraz’da ağırladık. Nazik ziyaretlerinden dolayı kendilerine teşekkür ederim.
Elazığ Bingöllüler Derneği Başkanı Ali Barhturmuş ve yönetimi güzide beldemiz Akçakiraz’a gelerek bizlere hayırlı olsun dileklerini ilettiler. Kendilerine nazik ziyaretlerinden ötürü teşekkür ederim.

İBRAHİM ORMANOĞLU

Akçakiraz Belediye Başkanı

DUYURULAR & ETKİNLİKLER

Nisan

31 Mart Mahalli İdareler Genel Seçimleri'nde Elazığ'ın Akçakiraz Beldesi'nde, birçok Akçakirazlı vatandaşın teveccühü ile belediye başkanı seçilen İbrahim Ormanoğlu, belediyede düzenlenen törenle göreve başladı.

Nisan

Akçakiraz’da Lise Öğrencilerine Halk Otobüsleri Ücretsiz Oldu.

Nisan

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlu olsun.

Resim Galerisi